İzmir'de, korkutan yangın

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

İzmir'de, korkutan yangınİZMİR'in Çiğli ilçesinde, otluk alanda çıkan yangın, yakındaki tekne imalatı ve tamiratı yapan işyerine sıçradı.

İzmir'de, korkutan yangın

İZMİR'in Çiğli ilçesinde, otluk alanda çıkan yangın, yakındaki tekne imalatı ve tamiratı yapan işyerine sıçradı. İşyerinin yanındaki boş alanda bulunan polyester tekne kalıpları yanarken, yangının buranın hemen yanındaki, deposunda 2 ton tiner olan boyama ve kumlama atölyesine sıçramadan söndürülmesi herkesi rahatlattı.

Kaklıç Mahallesi İzmir Caddesi üzerinde, tekne imalatı ve tamiratı yapan işyerinin arkasındaki otluk alanda, bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, işyerinin yanında bulunan boş alandaki, polyester tekne kalıplarına sıçradı. Kalıpların yanı sıra, bir marangoz tezgahı da alevlere teslim oldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, su sıkarak müdahale ettikleri alevleri kısa sürede söndürdü. Alevlerin, yanan polyester kalıpların hemen yanında bulunan bir boyama ve kumlama atölyesine sıçramaması olası bir faciayı önledi. Atölyede, 2 ton tiner ve çok miktarda boyayla, kimyasal malzeme bulunduğu öğrenildi.

Can kaybı ya da yaralananın olmadığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA