Jaguar Elektrikli Modelini Tanıttı

Son Güncelleme:

CARMEDYA.COM – Jaguar I-Pace Concept geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Jaguar I-Pace Concept Los Angeles Otomobil Fuarı’nda sanal gerçeklik gözlüğü kullanılarak gazetecilere gösterildi. Model Infiniti QX30 ve Mercedes GLA gibi markanın SUV segmentinde ki oyunculardan biri olacak. Jaguar I-Pace Concept iki elektrikli motor ile geliyor. Ön ve arka aks üzerinde konumlanan bu motorlar toplamda 400 Bg güç...

CARMEDYA.COM – Jaguar I-Pace Concept geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Jaguar I-Pace Concept Los Angeles Otomobil Fuarı"nda sanal gerçeklik gözlüğü kullanılarak gazetecilere gösterildi. Model Infiniti QX30 ve Mercedes GLA gibi markanın SUV segmentinde ki oyunculardan biri olacak.



Jaguar I-Pace Concept iki elektrikli motor ile geliyor. Ön ve arka aks üzerinde konumlanan bu motorlar toplamda 400 Bg güç ve 700 Nm tork değeri sağlıyor. Jaguar I-Pace Concept 90kW pil kapasitesi ve motorların yardımı ile 500 Km yol yapabiliyor. Jaguar, I-Pace Concept için ön siparişlere başladı. 1000 $ katılım payı ile sipariş alan marka teslimatları 2018 yılının ikinci yarısından sonra yapacak.