Kar Trafiği Saatlerce Sürdü

Son Güncelleme:

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, İstanbulluların işten eve dönüş saatinde trafiği durma noktasına getirdi.

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, İstanbulluların işten eve dönüş saatinde trafiği durma noktasına getirdi. Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerinde trafik saatlerce tıkalı kaldı.


Kar yağışı İstanbulluların eve dönüş saatlerine denk gelince, trafik kent genelinde felç oldu. 0-2 Otoyolu Avrupa yakasında Fatih Sultan Mehmet Köprü yönünde Tekstil Kent'e kadar tıkandı. Aynı şekilde Anadolu'dan Avrupa yakasına geçiş de durma noktasına geldi. 0-1 Karayolu'nda da trafik aynı şekilde her iki yönde Boğaziçi Köprüsü girişinde tamamen durdu. Trafik, ilerleyen saatlerde ara yollarda normale dönerken, köprü girişlerindeki yoğunluk azalarak devam etti.


METROBÜSLER ÇİLE OLDU


Kar yağışının ardından metrobüsler yolda kalınca binlerce kişi duraklarda bekledi. Metrobüslerin aralıklarla ve dolu gelmesi üzerine çoğu kişi metrobüs yoluna inerek yürümeyi tercih etti. Bu nedenle duraklarında büyük kargaşa yaşandı. - İstanbul

Kaynak: DHA