Karayollarında Durum

Son Güncelleme:

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun- Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Samsun-Karapürçek kavşakları yönünde 2 şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşıma, soldaki 2 şeritten kontrollü izin veriliyor.


Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerindeki (Yalova-Yıldırım ayrımı) üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle otoyolun Balıkesir istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, karşı şeritten iki yönlü gerçekleştiriliyor.


Doğankent- Gümüşhane yolunun 4-35. kilometrelerindeki Günyüzü 1 ve 2, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 9 Şubat'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 5-6. kilometrelerindeki Çukurhisar üst geçit köprüsünün yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki istikameti de trafiğe kapatıldı. Araçlar servis yollarına yönlendiriliyor.


Iğdır-Aralık-Dilucu Sınır Kapısı yolunun 73-78. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Kaynak: AA