Kayseri Park'ı Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Sardı
Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için 30 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek bir program hazırlandı.
Program kapsamında Sağnak Koleji Anaokulu Öğrencileri sahneye çıkacak. Altıncı sınıf öğrencileri de folklör ve dans gösterisi yapacak
Cumhuriyet'in 89. Yılı, Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Bu amaçla, 30 Ekim Salı günü Kayseri Park'ta özel bir program yapılacak. Sağnak Koleji'nin katkılarıyla gerçekleşecek etkinlikler kapsamında Salı günü saat 19.00'da ilk olarak sahneye Sağnak Koleji Anaokulu Öğrencileri çıkacak. Daha sonra ise altıncı sınıf öğrencileri Kayseri Park ziyaretçileri için folklör ve dans gösterisi yapacak. Aynı gün Kayseri Park'ta Atatürk'ün sevdiği parçalar da seslendirilecek.
Katılım yüksek
Cumhuriyet bayramı coşkusunu yaşamak ve yaşatmak için böyle bir program hazırladıklarını söyleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, "Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına olan ilgi ve katılımın her yıl artıyor olması bizleri çok sevindiriyor. Kutlamalara tüm Kayseri halkını bekliyoruz" dedi.