Kılıçdaroğlu'na Yumruk Atan Övet, AK Parti Üyesi Çıktı

Son Güncelleme:

Hüseyin Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet'in AK Parti üyesi olduğunu açıkladı.

AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet hakkında twitter'dan açıklama yaptı. Çelik, saldırgan Orhan Övet'in AK Parti üyesi olduğunun tespit edildiğini ve derhal ihraç ettiklerini duyurdu. Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileten Çelik, özeleştiri de yaptı. AK Parti sözcüsü "Onlarca sabıkası olan birinin Partimize üye kabul edilmesini, ciddi bir özensizlik olarak değerlendiriyoruz." dedi.

İşte Çelik'in yaptığı o açıklama:

"Sn. Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in 2012'de Emirdağ'da partimize kaydolduğu tespit edilmiş ve olay sonrası derhal ihraç edilmiştir. 9 milyon küsûr üyemiz vardır. Onlarca sabıkası olan birinin Partimize üye kabul edilmesini, ciddi bir özensizlik olarak değerlendiriyoruz. Bu vesileyle Sn. Kılıçdaroğlu'na bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi bildiriyoruz."

YUMRUKLU SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Meclis'te grup toplantısına girerken, BDP'lilerle el sıkıştığı anda bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı. BDP'li milletvekili Sırrı Sakık ile selamlaşmasının ardından aradan bir şahıs Kemal Kılıçdaroğlu'na doğru yürüyerek yumruk attı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in ifadesinde ''Kılıçdaroğlu'nun görüşlerini beğenmediğim için yumruk attım'' dediği öğrenildi. Ayrıca Övet'in kendisini tokatlayan vekillerden şikayetçi olduğu da belirtildi.







Kaynak: Haberler.Com