Kırşehir'den Kısa Kısa

Son Güncelleme:

Kırşehir Müftülüğü tarafından mesleki açıdan desteklenmesi gerekli görülen imam hatip ve müezzin kayyımlar için kurs düzenlendi.

Kırşehir Müftülüğü tarafından mesleki açıdan desteklenmesi gerekli görülen imam-hatip ve müezzin-kayyımlar için kurs düzenlendi.


Edinilen bilgiye göre, Bölge Yatılı Kur'an Kursu'nda 1 ay sürecek eğitim programına, kent merkezi ile köylerde görev yapan 20 din görevlisi katılıyor.


Cacabey Camii imam-hatibi Mehmet Saka tarafından verilen kursta, Kur'an-ı Kerim'in güzel okunması, tecvid, dua ve surelerin ezbere okunması derslerini veriliyor.


Belediye konut satacak


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından yaptırılan mülkiyeti Kırşehir Belediyesi'ne ait 45 konut satışa çıkarıldı.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kayabaşı Mahallesi Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanında bulunan çeşitli tiplerdeki 45 konut, ihale ile satılacak.


İhale, 28-29 Mayıs günleri saat 15.00'te Belediye Meclis Salonu'nda yapılacak. - Kırşehir

Kaynak: AA