Kocaeli'de Dolandırıcılık ve Cinsel Taciz İddiası
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dolandırıcılık ve cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dolandırıcılık ve cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dursun A (51), bir hastanın refakatçisi olan Filiz Y'den (41) yardıma muhtaç olduğunu söyleyerek 235 lira para aldı.
Dolandırıldığını öğrenen Filiz Y'nin durumu polise ihbar etmesi üzerine, şüpheli Dursun A, İzmit Asayiş Büro Amirliği ekiplerince aynı hastanede gözaltına alındı.
Şüphelinin emniyetteki sorgusunda, 12 Kasımda Fatih Mahallesi'nde aynı yöntemle bir kadının 2 adet bileziğini aldığı, iki gün önce de Yenişehir Mahallesi'nde evine gittiği bir kadına kendini doktor olarak tanıtıp, cinsel tacizde bulunduğu öğrenildi.
Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.
Muhabir: Şahin Oktay
Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ