Kocaeli Odun Yardımı ile Kandırıp, Bileziklerini Gasp Ettiler
Odun yardımı ile kandırıp, bileziklerini gasp ettilerKOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde, belediyeden geldiklerini, odun ve gıda yardımı yaptıklarını söyleyen kişiler 80 yaşındaki Sultan Akbulut'u kandırdı.
Odun yardımı ile kandırıp, bileziklerini gasp ettiler
KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde, belediyeden geldiklerini, odun ve gıda yardımı yaptıklarını söyleyen kişiler 80 yaşındaki Sultan Akbulut'u kandırdı. 2 kucak dolusu odunu evin duvarının kenarına bırakan kişiler Sultan Akbulut'un kolundaki 4 altın bileziği gasp etti.
Körfez Hereke Kışladüzü Mahallesi Çınarlı Caddesi'nde oturan Sultan Akbulut, dün öğle saatlerinde evinin bahçesinde bulunduğu sırada bir kamyonet geldi. 3 kişi, Sultan Akbulut'a belediyeden geldiklerini odun ve gıda yardımında bulunduklarını söyledi. Bir kişi kamyonette bulunurken, 2 kişi ise kucaklarına aldıkları odunları Sultan Akbulut'un gösterdiği yere bıraktı. Kucaklarındaki odunları evin duvarının kenarına bırakan 2 kişi daha sonra Sultan Akbulut'un kolundaki 4 altın bileziği gasp etti. Yaşlı kadının çığlıklarını duyan komşuları koşarak gelirken, bu sırada 3 kişi geldikleri kamyonetle kaçtı. Sultan Akbulut'un şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.