Kocaeli Valiliği'nde Bayramlaşma
Kurban Bayramı dolayısıyla Kocaeli Valiliği'nde bayramlaşma töreni düzenlendi.
Kurban Bayramı dolayısıyla Kocaeli Valiliği'nde bayramlaşma töreni düzenlendi.
Kocaeli Valiliği 100. Yıl Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törende konuşan Vali Ercan Topaca, Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu hissetmeye başladıklarını belirterek, bayramların ülkeye, millete, devlete hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Bayramların kaynaşmanın, dayanışmanın, sevginin ve saygının arttığı önemli günler olduğunu anlatan Topaca, bayramları bayram gibi, ruhuna uygun kutlamanın herkesin görevi olduğunu söyledi.
Topaca, insanların bayramın coşkusunu, bereketini, huzurunu herkese yaymaları ve anlamına uygun kutlanmasını sağması gerektiğini vurgulayarak, bayramların manevi atmosferinde kırgınlık ve küskünlük istemediklerini ifade etti.
Valilik olarak geniş bir çalışma grubuna sahip olduklarını dile getiren Topaca, kentte güzel hizmetler yapılmasının ve sevindirici gelişmeler yaşanmasının başarılı bir ekip çalışması sonucu gerçekleştiğini kaydetti.
Topaca, daha sonra vali yardımcıları, il müdürleri ve valilik personeliyle bayramlaştı.
Muhabir: Şahin Oktay
Yayıncı: Kemal Kaymak - KOCAELİ