Koyun Hırsızları Atletle Adliyeye Çıkartıldı
Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde çaldıkları koyunları kesip, iç organlarını çevreye atarak, yabani hayvanlar tarafından telef edildiği izlenimi veren biri kadın 4 kişi, jandarma tarafından koyunları keserken suçüstü yakalandı.
Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde çaldıkları koyunları kesip, iç organlarını çevreye atarak, yabani hayvanlar tarafından telef edildiği izlenimi veren biri kadın 4 kişi, jandarma tarafından koyunları keserken suçüstü yakalandı. Koyunları keserken kirlenmesin diye çıkardıkları gömleklerini alamadan adliyeye atletleri ile çıkartılan şüpheliler tutuklandı.
Bursa'da yaşayan ve Mustafakemalpaşa'nın ilçelerinde geceleri ahırlara girerek küçükbaş hayvanları kestikten sonra etlerini alıp, iç organlarını ise çevreye atarak yabani hayvanlar tarafından telef edildiği izlenimi veren Fatma A. (30), İrfan Y. (40), Salih M. (50) ve Sefa P. (20) jandarma tarafından çaldıkları koyunları keserken suçüstü yakalandı.
Şüphelilerden bazıları, kan bulaşmaması için çıkardıkları gömleklerini alamadan atletleri ile gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığı'nda sorgulamaları yapılan şüpheliler, aydır bu yöntemle Mustafakemalpaşa'nın köylerinde hırsızlık yaptıklarını fakat son işlerinde yakalandıklarını itiraf etti.
Adliyeye çıkartılan Fatma A., İrfan Y., Salih M. ve Sefa P. tutuklandı. - Mustaafakemalpaşabursa