Kutlu Doğum Haftası
Meram Belediyesi tarafından, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla anma programı düzenlendi.
Meram Belediyesi tarafından, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla anma programı düzenlendi.
Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Ali Yaman İlköğretim Okulu'nda yaptığı konuşmada, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin dolu dolu geçtiğini söyledi.
Kutlu Doğum Haftası'nda Belediye olarak düzenledikleri programlara halkın yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Kalaycı, "Ümit ediyorum ki; yapılan tüm etkinlikler, Peygamber Efendimiz'i daha iyi anlama ve anlatma açısından hayırlara vesile olur. Bu programın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum" dedi.
Ali Ulvi Kurucu Mahalle Muhtarı İsa Sarı da hafta dolayısıyla mahalledeki camilerde birçok program yaptıklarını söyledi.
Programın sonunda Sarı, Kalaycı'ya günün anısına Kuran-ı Kerim hediye etti.
Programa, Ali Yaman İlköğretim Okulu Müdürü Erhan Güneş, okul idarecileri, öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı. - KONYA