Malatya Ekonomisi Masaya Yatırılacak
Malatya'da düzenlenecek toplantı ile ilin ekonomisi masaya yatırılacak.
Malatya'da düzenlenecek toplantı ile ilin ekonomisi masaya yatırılacak.
Garanti Bankası tarafından 'Garanti Anadolu Sohbetleri'nin 80'incisi, 12 Haziran Salı günü Malatya'da yapılacak.
Anemon Hotel'de saat 14.00'de başlayacak 'Garanti Anadolu Sohbetleri' toplantısını, Yazar Osman Saffet Arolat yönetecek. Toplantının açılış konuşmalarını, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç yapacak.
Malatya ekonomisinin gelişme alanlarının uzmanlar eşliğinde masaya yatırılacağı toplantıda, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, Maliye eski bakanlarından Tarımsal İklimleme ve Teknolojik Araştırmalar A.Ş. (TİKTA) Başkanı Zekeriya Temizel, Aile Şirketleri Danışmanlığı Başkanı Dr. Haluk Alacaklıoğlu ve Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Kalı, birer konuşma yapacak. İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asaf Savaş Akat ise makro ekonomik veriler ışığında Malatya'nın bugünü ve geleceğini inceleyecek.
Panel bölümünde de Malatya Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hasan Hüseyin Erkoç, Yazar Arolat ve köşe yazarı Vahap Munyar'ın katılımıyla genel bir değerlendirme yapılacak.
Sözü edilen toplantıda, ilin ekonomisi masaya yatırılacak. - MALATYA