Marmara Denizi'nde Poyraz Hayatı Olumsuz Etkiledi

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Marmara Denizi'nde poyraz hayatı olumsuz etkiledi Marmara Denizi'nde poyraz etkisini sürdürüyorTEKİRDAĞ - Marmara Denizi'nde sabahın erken saatlerinde başlayan ve gün boyunca etkili olan poyraz, Tekirdağlıları ve deniz ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Marmara Denizi'nde poyraz hayatı olumsuz etkiledi

Marmara Denizi'nde poyraz etkisini sürdürüyor


TEKİRDAĞ - Marmara Denizi'nde sabahın erken saatlerinde başlayan ve gün boyunca etkili olan poyraz, Tekirdağlıları ve deniz ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Marmara Denizi'nde poyraz nedeniyle 4,5 metreye ulaşan dalgalar deniz ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğünün ve Meteorolojinin uyarılarını dikkate alan yerli ve yabancı gemiler rotalarını Tekirdağ sahillerine çevirerek demirledi. Süleymanpaşa sahiline vuran dev dalgalar, sahilde bulunan işletmecilere de zor anlar yaşattı. Sahile vuran dev dalgalar, sahil kenarında bulunan bankları ve betonları yerinden söktü. Sahil kıyısında çay bahçesinde çalışan Sedat Yılmaz, "Sabah geldiğimizde başlamıştı zaten, yerlerde baya bir denizyıldızı vardı. Ölü balıklar falan vardı. Sandalyeler zarar görmesin diye onları topladık. Bu gün böyle devam edecek galiba dedi"

Meteoroloji yetkilileri ise poyrazın devam edeceğini belirterek, denize açılacakların dikkatli olması uyarısında bulundu.

Kaynak: İHA