Marmaraereğlisi'nde Plaj Voleybolu Halk Şenliği Hazırlıkları Başladı

Son Güncelleme:

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Plaj Voleybolu Halk Şenliği için geri sayım başladı. Uluslararası takımların katılacağı turnuva, 18-20 Ağustos 2023 tarihlerinde Marmaraereğlisi Plajı'nda gerçekleşecek. Tüm vatandaşlar şenliğe davet edildi.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenecek Plaj Voleybolu Halk Şenliği hazırlıkları başladı.


Marmaraereğlisi Belediyesince organize edilen ve 18-20 Ağustos 2023 tarihlerinde gerçekleşecek Plaj Voleybolu Halk Şenliği için geri sayım başladı. Marmaraereğlisi Plajı, uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Organizatör Kadir Hergüner, düzenlenecek voleybol turnuvasına uluslararası takımların katılacağını söyledi.


Ana kort ve ikinci kort olmak üzere direkler yerleştirildiğini, etkinliğe 7-8 ülkeden katılım beklediklerini söyleyen Marmaraereğlisi Belediyesi Belediye Başkanı Hikmet Ata, tüm vatandaşları şenliğe davet etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA