Melih Altınok'un Defne Halman'a Tepkisi Paylaşım Rekoru Kırıyor

Son Güncelleme:

Defne Halman'ın "Rumeli Hisarı'nda mescid yapılmasına izin vermeyelim" sözlerine bir tepki de sunucu Melih Altınok'tan gelmişti. Altınok'un tepkisi paylaşım rekoru kırıyor.

Show TV'de yayınlanan Melih Altınok ile Güne Merhaba programında Melih Altınok, Sadri Alışık ödüllerinde Defne Halman tarafından yapılan "Rumeli Hisarı'nda mescid yapılmasına izin vermeyelim" sözlerine tepki göstermişti.

"SANA NE?"

Altınok: "Birlik bütünlük halindeyiz bu enerjimizi Rumeli Hisarı'na mescid yapılmaması için kullanalım neden? Sana ne? Mescid bir hak değil mi? İfade özgürlüğü yok mu? Orada mescide giden insanlar operaya gitmişlerdir tiyatro eseri dinleyeceklerdir sonra da ibadetlerini yerine getirmek isteyebilirler sana ne? Sen mi karar vereceksin insanların ibadetlerini nerede yerine getireceklerine." diyerek tepkisini dile getirmişti. Altınok'un bu sözleri özellikle AK Partililer tarafından sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasında yerini aldı.

ERDOĞAN DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TİKA toplu açılış törenindeki konuşmasında Rumelihisarı'nda inşa edilen mescitle ilgili ''Bir ödül töreninde sanatçı olduğu iddia edilen birileri 'Biz buraya mescit yaptırmayız' diyor. Siz kimin bağından kimi kovuyorsunuz. Orası zaten ibadet mekanı'' demişti.

Kaynak: Haberler.Com