Melinda ve Melinda Filmi

Son Güncelleme:

Melinda ve Melinda filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Melinda ve Melinda filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Melinda and Melinda, Woody Allen’ın romantik komedi ve dramı, diğer kontrastı seven yönetmenler gibi farklı bir şekilde bir araya getirdiği filmlerinden biri... Tabii Woody Allen farkı ile... Manhattan’da yaşayan problemli çiftleri filmde Chiwetel Ejiofor, Will Ferrell, Jonny Lee Miller, Radha Mitchell, Amanda Peet, Chloë Sevigny ve Wallace Shawn canlandırıyorlar. Yönetmen tüm Allen filmlerindeki gibi –aşkın kırılganlığı , evlilikteki sadakatsizlik, seçkin insanların romantizmi ve iletişimdeki yetersizlikleri kendi dili ile anlatıyor. filmin içeriğini filmin karakterlerinden biri kısaca şöyle anlatıyor: “Melankolik, çaresiz ve intihara eğilimli... Tüm komik elementler bir arada ...”


Woody Allen’ın da sık sık söylediği gibi, henüz filme çekmediği, beyaz perdede görmediğimiz binlerce dahice fikri var... Melinda and Melinda’nın konsepti de bunlardan yalnızca biri... Fakat belki de yönetmenin son yıllarda en çok tartıştığı ve gündeme getirmek istediği konulardan biri...


Yönetmen: Woody Allen

Senaryo: Woody Allen

Oyuncular: Chloë Sevigny, Radha Mitchell, Stephanie Roth Haberle, Neil Pepe, Will Ferrell

Filmin Türü: Komedi, Drama,

Orijinal Adı: Melinda and Melinda

Yapımcı Firma: Fox Searchlight

Yapım Yılı: 2004

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 100 dk.

Resmi Sitesi: http://www2.foxsearchlight.com/melindaandmelinda/

Dağıtıcı Firma: Özen Film

Vizyon Tarihi: 22.04.2005