Mersin'de Üniversiteli Genç Kız Yakılarak Öldürüldü!

Son Güncelleme:

Tarsus ilçesinden Mersin'e gitmek üzere minibüse binen ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan Özgecan Aslan, yakılarak öldürülmüş halde bulundu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde 3 gündür kayıp olan 20 yaşındaki Özgecan Aslan, yakılarak öldürülmüş halde bulundu.

TARSUS'TAN MİNİBÜSE BİNDİ, BİR DAHA HABER ALINAMADI

Çağ Üniversitesi Psikoloji bölümünde okuyan Özgecan Aslan, 11 Şubat 2015 günü okuldan çıktıktan sonra Tarsus'ta bir alışveriş merkezinde arkadaşıyla gezdi.

Arkadaşının yanından ayrıldıktan sonra ikamet ettiği Mersin'e gitmek üzere yola çıkan Aslan, iddiaya göre şehirlerarası sefer yapan minibüse bindi. O saatten sonra Özgecan Aslan'dan haber alınamayınca, ailesi tarafından kayıp başvurusu yapıldı.

MİNİBÜS İÇERİSİNDEKİ KAN İZLERİ ELE VERDİ

Bunun üzerine polis ve jandarma çalışma başlattı. Dün Özbek Mahallesi yakınlarında trafik kontrolü yapan jandarma trafik ekipleri, durdurdukları minibüs içinde kan izleri gördü. Jandarma, polis ile birlikte yaptığı çalışmada araçta bulunan N.A. (50), oğlu A.S.A. (26) ve F.G.'yi (20) gözaltına aldı.

GENÇ KIZI YAKIP DEREYE ATTIKLARINI İTİRAF ETTİLER

Gözaltına alınan 2 kişi, genç kızı benzin döküp yakmaya çalıştıklarını, Çamalan Mahallesi Alman Mezarlığı yakınındaki Cin deresine attıklarını itiraf etti. Olaya karıştığı iddia edilen bir kişi de aranıyor.

Genç kızın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Kaynak: İHA