Milas MHP Görev Dağılımı Yaptı

Son Güncelleme:

26 Şubat'ta yapılan olağan genel kurulda delegenin büyük çoğunluğunun oyunu alarak göreve gelen Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, görev dağılımını yapmak üzere ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

26 Şubat'ta yapılan olağan genel kurulda delegenin büyük çoğunluğunun oyunu alarak göreve gelen Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, görev dağılımını yapmak üzere ilk toplantılarını gerçekleştirdi.


MHP İlçe Başkanı M. Ali Şimşek başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren yeni yönetimde görev dağılımı yapıldı. Toplantı başlangıcında konuşan İlçe Başkanı Şimşek, gelecek döneme ilişkin önemli mesajlar verdi. Şimşek; "Büyük bir sorumluluğu omuzlarımıza yüklemiş durumdayız. Milliyetçi hareketin geldiği noktadan geriye dönüşü bu saatten itibaren söz konusu bile olamaz. Tam tersi, bayrağı daha ileriye taşımak, merkez ve beldelerde, ilçemize bağlı 114 köyde partimizin her seçimden birinci parti olarak çıkmasını sağlamak zorundayız. Bu sorumluluğu kongrede delegelerimiz bizim omuzlarımıza yükledi. Teşkilat olarak bu bilinçle hareket etmeliyiz. Öte yandan bu yönetimin en büyük hedefi, Mart 2014 de yapılacak yerel seçimlere teşkilatı taşımak, adayımızla birlikte ulaşmadık nokta bırakmamak, sandıktan da başarıyla çıkmaktır. Bu ekip bunu başaracak güçtedir. 2009'da yapılan yerel seçimlerden önemli dersler aldık. Önümüzdeki dönem daha doğru adımlar atarak seçimlere gireceğiz. Aslında 6 bin 400'den fazla oy alabilecek bir partiyiz. İşte bu hedefi gerçekleştirmek üzere görevdeyiz" dedi.


Kongreye ilişkin kısa bir değerlendirme de yapan İlçe Başkanı Şimşek; "Son derece güzel bir atmosferde gerçekleşen bir kongre yaşadık. Katılım açısından ve kongrenin havasına bakıldığında, ülkücü harekete yakışan bir demokratik yarış oldu. Sonuçların açıklandığı zaman yaptığım teşekkür konuşmasında belirttiğim bir noktayı buradan bir kez daha yinelemek istiyorum. Bütün yönetim kurulu üyeleri olarak, parti üyesi tüm dava arkadaşlarımızı kucaklayıcı olacağız. Bizim kimseye küsmeye, kırılmaya veya farklı bir bakış açısıyla bakma lüksümüz yok. Bize oy versin ya da vermesin her üye, bizim için son derece önemlidir. Birlikte hareket etme noktasında diğer aday arkadaşımız Osman Temür'ün de net bir tavır içerisinde olduğunu biliyoruz. İşte bize yakışan da budur" dedi.


İlk toplantıda yapılan görev dağılımı sonrasında; Nesrin Ertürk (Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcılığına), Mehmet Debre (Genel Sekreterliğe), Mehmet Çayırlı (Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına), Mehmet Aytemur (Teşkilatlanmalardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına), Evren Öztürk (Muhasip Üyeliğe), Celal Öğretici (Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine), Bayram Karataç (Ülkü Ocaklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine), Halil Özgül (Çarşı-Esnaf Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyeliğine), Mehmet Erdem (Sanayi-Esnaf Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyeliğine), Tacettin Yıldız (Yerel Yönetimleri İzleme Kurulu Üyesi), Fahri Şahin ve M. Ali Özdemir (Danışma Kurulu Üyesi), Zafer Korucu ve Özay Gezgin (Anket-Bilgi İşlem Kurulu Üyeliğine), Celal Öğretici ve Bayram Karataç (AR-GE ve Özel Gün Tespit Kurulu Üyeliği) görevlerine getirildiler. - MUĞLA

Kaynak: İHA