Batman Fen Lisesi Öğrencilerinin Büyük Başarısı

Son Güncelleme:

Batman Fen Lisesi'nin, LYS sonuçlarına göre en az 30 öğrencisinin tıp fakültelerine yerleşebilecek puan almasını büyük bir başarı olarak değerlendirildi.

Başarılarının tesadüfî olmadığını, planlı, programlı ve sistemli bir ekip çalışmasıyla bu başarıyı yakaladıklarını dile getiren okul müdürü İsmail Sırrı Tekin alınan sonuçlardan dolayı mutluluklarını dile getirdi. Tekin 'Başarımızda desteklerini esirgemeyen başta Valimiz Yılmaz Arslan, Milli Eğitim Müdürümüz Şerif Akboğa ve emeği geçen çok değerli öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.


Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Batman Fen Lisesi öğrencilerini LYS sınavında elde ettikleri başarıdan dolayı kutladığını belirterek "Sevgili öğrencilerimizi kutluyorum. Fen Lisesi yine kendine yakışır bir başarı durumuyla bizleri memnun etmiştir. Bu başarıda emeği geçen okul idaresi ve öğretmenlerini ve ayrıca çocuklarına her zaman destek olan değerli velilerimizi tebrik ediyorum " dedi. Akboğa ayrıca Fen Lisesinin yeni binasının inşaatının tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerimizin çok daha modern bir binada eğitimlerini görmeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler