Molotof Atanları Vurdu

Son Güncelleme:

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde iki kişi, molotofkokteyli attıkları otelin özel güvenlik görevlisi tarafından vuruldu.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde molotof kokteyli ile bir otele saldıran iki kişi, otelin özel güvenlik görevlisi tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda yaralanan saldırganlar hastanede tedavi altına alındı.


Edinilen bilgilere göre, Ulu Camii karşısında bulunan Divan Oteli'ne kimliği belirsiz kişiler tarafından molotofkokteyli saldırı düzenlendi. İki kişinin gerçekleştirdiği saldırıda otelin özel güvenlik görevlisi pompalı tüfekle, molotofkokteyli atan kişilere ateş açtı.


Olayda K.E ve O.D. bacaklarına ve vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçma sonucu yaralandı. Yaralılar, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.


Olay yerinde bulunan patlamamış el yapımı patlayıcı da bulan emniyet ekipleri, söz konusu patlayıcıyı incelemek üzere emniyete götürdü. Otele ait güvenlik kamerası kayıtlarına da el koyan polisler, olayla ilgili soruşturma başlattı.


DİYARBAKIR

Kaynak: İHA