Mümin: "Gollerime Aydın'da Devam Edeceğim"
Son Güncelleme:
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün kadrosuna dahil olan İnegölspor'un eski golcüsü Mümin Aysever, "Gollerime Aydın'da da devam etmek istiyorum" dedi.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün kadrosuna dahil olan İnegölspor'un eski golcüsü Mümin Aysever, "Gollerime Aydın'da da devam etmek istiyorum" dedi.
Son iki sezondur İnegölspor'da çizdiği olumlu grafikle dikkatleri üzerine toplayan 26 yaşındaki forvet, Aydınspor 1923'te formunu sürdürmek istediğini söyledi.
Kendisinin İzmirli olduğunu ve Aydın'da yabancılık çekmeyeceğini düşündüğünü belirten genç forvet, "Aydınspor 1923'e transfer olduğum için mutluyum. Takımda tanıdığım oyuncular var. Gollerime Aydın'da da devam etmek istiyorum"diye konuştu. - AYDIN
Kaynak: İHA