Nevşehir'de Mağazada Hırsızlık Yapan Şüpheli Gözaltına Alındı
Son Güncelleme:
Nevşehir'de bir mağazada kıyafetlerin üzerindeki güvenlik alarmlarını penseyle kırarak hırsızlık yapan şüpheli, güvenlik kameraları sayesinde tespit edildi. Şüpheli, evinde yapılan aramada çalınan kıyafetlerle birlikte yakalandı. Ancak mağaza sahibinin şikayetinden vazgeçmesi üzerine şüpheli serbest bırakıldı.
Nevşehir'de bir mağazada kıyafetlerin üzerindeki güvenlik alarmlarını penseyle kırarak hırsızlık yapan şüpheli gözaltına alındı.
Kentteki bir AVM'de kıyafetlerin üzerinde bulunan alarmların kırılarak bir köşeye atıldığını fark eden mağaza çalışanları, güvenlik kameralarını inceledi.
Görüntülerde bir kadının yanında getirdiği pense yardımıyla güvenlik alarmlarını kırdığının tespit edilmesi üzerine çalışanlar durumu polise bildirdi.
Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin E.F. olduğunu tespit etti.
E.F, ikametinde gözaltına alındı, mağazadan çaldığı kıyafetler evde yapılan aramada bulundu.
Gözaltına alınan E.F. mağaza sahibinin şikayetinden vazgeçmesi üzerine işlemlerinin ardından serbest kaldı.
Kaynak: AA