Onkoloji Servisinde Yatan Çocuklar İçin Yılbaşı Eğlencesi
MedicalPark Samsun Hastanesi Çocuk Hematoloji Onkoloji Servisi'nde yatan çocuklar için yılbaşı eğlencesi düzenlendi.
Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Hematoloji Onkoloji Servisi'nde yatan çocuklar için yılbaşı eğlencesi düzenlendi.
Eğlenceye Çocuk Hematoloji Onkoloji servisinde yatan çocuklar, aileleri, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş, Başhekim Opr. Dr. Hakan Özcan, Çocuk Hematoloji Onkoloji Bölümü ve Çocuk Kemik İliği Nakil Merkezi Doktoru Prof. Dr. Tunç Fışgın ve hastane personeli katıldı.
Çocuk Hematoloji Servisi'ni çocuklar ve çalışanlar beraber süslediler. Prof. Dr. Tunç Fışgın çocuklarla beraber pasta kesti ve hediyeler verdi. Çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, ailelerde çocuklarını mutlu görmenin sevinci vardı.
Prof. Dr. Tunç Fışgın, "Ailelerin ve çocuklarımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmek için organizasyonlar düzenliyoruz. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen hastalarımız var onların evlerinden uzakta kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamaya ve sıkıntılarından biran olsun uzaklaştırmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
"Çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz" diyen Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hakan Özcan, "Kronik hastalığı ve malignensisi olan çocuklarımızın morallerini hep yüksek tutmak istiyoruz, yakın zamanda servisteki çocuklarımızın hastanede geçirdikleri süreleri daha verimli yapabilmek adına poliklinik ve serviste satranç etkinlikleri düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu.
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş ise, "Çocuklarımızı mutlu ve sağlığına kavuşmuş görmek bizim çalışma şevkimizi artırıyor. Medical Park Hastaneler Grubu yeni yılda yeni yatırımlar yaparak daha çok kişiye kaliteli sağlık hizmeti vermeyi hedefliyor. Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim" dedi. - SAMSUN