Paris'teki Terör Saldırıları

Son Güncelleme:

Filistinli Tabipler ve Sağlık Mensupları Derneği, Paris'te meydana gelen terör saldırılarının tüm dünya tarafından kınanmış olmasının takdire şayan olduğunu ancak aynı sağduyunun Filistin halkına yapılan saldırılarda görülmediğini bildirdi.

Filistinli Tabipler ve Sağlık Mensupları Derneği, Paris'te meydana gelen terör saldırılarının tüm dünya tarafından kınanmış olmasının takdire şayan olduğunu ancak aynı sağduyunun Filistin halkına yapılan saldırılarda görülmediğini bildirdi.


Dernekten yapılan yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin son aylarda Kudüs ve Batı Şeria başta olmak üzere terör saldırılarının dozunu artırdığı belirtildi.


İsrail asker ve polislerinin, sivil Filistinlileri sorgusuzca sokak ortasında infaz ettiği ve Filistinli hastanelerin basıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Orada bazı Filistinlileri katledip bazılarını kaçırarak tutuklamaları, terörizmde görülmemiş yeni saldırılar olarak tarihe geçecektir. İnsanlıktan nasibini almamış bu vahşiler, 12 yaşındaki Filistinli Ahmet Almanasra'yı silahla yaralayıp tutukladıktan sonra uyguladıkları psikolojik içerikli sorgulama videosunu dünya basınına servis etmiştir. Sanki bütün dünyaya, 'Bize kimse hesap soramaz' mesajını vermektedirler.


Paris'te meydana gelen terör saldırılarının tüm dünya tarafından kınanmış olması takdire şayandır. Fakat ne hikmetse aynı sağduyuyu Filistin halkına yapılan saldırılarda görmemekteyiz. Belki dünya bir gün uyanır ve zalime 'Dur' der."

Kaynak: AA