Peak Games, Etohum Kafe Toplantısı'nda
Dijital oyun sektörünün Türkiye'deki öncüsü Peak Games, Etohum Kafe Toplantısı'nda!
Etohum, üretim, satış ve pazarlama dünyasının yeni mecrası oyun endüstrisinin önemli isimlerden Peak Games ekibini, 21 Mart Perşembe günü Özyeğin Üniversitesi'nde ağırlıyor. 17:30 - 19:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek seminer, sosyal ve mobil oyun geliştiricilerle oyun sektöründeki yazılım yönetim süreçleriyle ilgilenenlere hitap ediyor.
Yeni ekonomiyle ilgili bilgi ve iş fikri sahibi olan girişimcilerle bu konuda yatırım yapabilecek şirket ve profesyonelleri buluşturmayı hedefleyen Etohum, dijital oyun sektörünün Türkiye'deki en önemli ismi Peak Games'i Özyeğin Üniversitesi'nde geçekleştirilecek olan seminerde ağırlıyor.
Peak Games'de Android platformu ile ilgili çalışmalar yapan İlkin Ulaş Balkanay ve uygun teknoloji insiyatiflerinin seçilmesi, geliştirilmesi ve uygulanması süreçlerinde rol oynayan Erkut Evirgen'in hazırlayacağı seminer, Agile Development'a genel bir bakış sunuyor. Peak Games ekibi, aynı zamanda seminer boyunca Agile'ın Sosyal ve Mobil oyunların geliştirilmesindeki önemine değinecek, yazılımın, süreçlere ve organizasyona etkisini tartışacak.
Katılımcılar, iki saatlik seminer kapsamında, Peak Games bünyesinde deneyimlenmiş olan geliştirme süreçleri hakkında bilgi edinme fırsatının yanı sıra, çok önemli bir Agile pratiği olan Test Driven Development hakkında düzenlenen workshop'a katılma imkanı da bulacak.
21 Mart Perşembe günü 17:30 - 19:30 saatleri arasında Özyeğin Üniversitesi'nde Etohum Kafe Toplantıları çerçevesinde gerçekleştirilecek seminere ve workshop'a katılmak isteyenlerin http://www.etohum.com/etkinlik/etohum-kafe-toplantisi-21-03-2013 adresinde yer alan katılım formunu doldurmaları gerekiyor.