Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü
Polis teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü kapsamında, Tarsus'ta etkinlik düzenlendi.
Polis teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü kapsamında, Tarsus'ta etkinlik düzenlendi.
Tarsus Emniyet Müdürü Haydar Çelik, bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte, 8 ay önce başladığı görevinde 320 olayı aydınlattıklarını söyledi.
Görev süresince toplum huzurunu sağlamaya çabaladıklarını belirten Çelik, şöyle konuştu:
"8 ay önce göreve geldiğimizde 3 personelimizden oluşan suç analiz birimini kurduk. Bu birimimiz yine müdürlük olarak başlattığımız 'Kameranı tak, geleceğe güvenle bak' projesi kapsamında olayların aydınlatılmasının yanı sıra olayların azalmasına da çok büyük katkı sağladı. Güvenlik kamerası takılması sayesinde huzur ve güven ortamı daha güzel sağlandı."
İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yavuz Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Aksoy ve emniyet birim amirlerinin de katıldığı etkinlikte, suç analiz biriminin hazırladığı slayt gösterimi sunuldu.