Polonya ve Kanada Filmleri Karlovy Vary'de Kristal Küre İçin Yarışıyor

Son Güncelleme:

Kırmızı Örümcek Polonyalı yönetmen Marcin Koszalka, Karlovy Vary Film Festivali'nde: http://www.kviff.com/en/homepage Kristal Küre için yarışan filmi Kırmızı Örümcek'in tanıtımını yaptı.

Kırmızı Örümcek


Polonyalı yönetmen Marcin Koszalka, Karlovy Vary Film Festivali'nde: http://www.kviff.com/en/homepage Kristal Küre için yarışan filmi Kırmızı Örümcek'in tanıtımını yaptı.


1960'ların Krakov şehrinde geçen film, genç bir çocuğun cesedini bulduktan sonra 'Kırmızı Örümcek' adıyla bilinen seri bir katile kafayı takan Karol isimli genç adamın hikayesini anlatıyor. Karol, katil olduğunu düşündüğü adamı bulduktan sonra, içinde oluşan ölüm saplantısı hayatını kaygı verici bir rotaya doğru sürükler.


Yönetmen Koszalka basınla film hakkındaki düşüncelerini paylaştı: "Aslında bu kötülük arzusu ile ilgili bir film. ve kötülük adlandırılamaz, tanımı ve tarifi yok. Benim durumumda birinin kötülüğü açıklayan her girişimi başarısız olurdu. Bir kişinin kötü olma arzusu veya bir şeyden esinlenmesi neden tarif edilemezse bu da aynı şey."


Loş ve karanlık koşullarda çekilen film seyirciye görüntüyü ve diyalogları sınırlı derecede yansıtıyor.


'Kırmızı Örümcek' bu yıl ana kategoride ya


Yazar:


Etiketler: Gönderildi: 08 Temmuz 2015


İzlenme oranı: 0.0


Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com