Saldırgan Yakalandı Nürnberg Nefes Aldı
ALMANYA'nın Nürnberg kentindeki St. Johannis semtinde perşembe akşamı bir saldırgan arka arkaya üç kadını bıçaklayarak ağır yaralamıştı.
ALMANYA'nın Nürnberg kentindeki St. Johannis semtinde perşembe akşamı bir saldırgan arka arkaya üç kadını bıçaklayarak ağır yaralamıştı. Saldırganın yakalanamaması kentte terör saldırısı korkusu yarattı. Semtin sevilen kafe ve barları kapılarını kapattı ve kadınlar sokağa çıkmaya korktu. Saldırılar üzerine alarma geçen polis, nihayet zanlının yakalandığını açıkladı. Polisin, "Zanlı yakalandı" haberi kente nefes aldırdı. Kafe ve barlar yeniden kapılarını açtı.
38 YAŞINDA ALMAN
Zanlının 38 yaşında bir Alman olduğu ve cezaevine konulduğu belirtildi. Saldırganın olaydan kısa bir süre önce bir hırsızlık olayına karıştığı ve DNA testi sonucu yakalandığı belirtildi. Polis, suç aleti bıçağın da bulunduğunu bildirdi. Zanlının bıçağı hırsızlık olayında mı çaldığı sorusu açıklık kazanmadı. Saldırganın bıçakladığı ağır yaralı üç kadının da hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı.