Sarhoş Adam Balkona Çıkarak İntihar Edeceğim Dedi

Son Güncelleme:

Iğdır'da sarhoş olduğu söylenen bir kişi balkona çıkarak kendini sarktı, intihar edeceğini söyledi. Olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekibi sevk edildi.

Sarhoş olan adam, balkona çıkarak intihar edeceğim dedi

IĞDIR - Iğdır'da iddiaya göre sarhoş olduğu söylenilen bir kişi balkona çıkarak kendini sarktı, intihar edeceğini söyledi.

Olay, Iğdır merkez Cumhuriyet Mahallesi Basın sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sarhoş olduğu söylenilen ve ismi öğrenilemeyen bir kişi evinin bulunduğu üçüncü kattın balkonuna çıkarak intihar edeceğini söyledi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olayın diğer ekiplere de bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Evinin balkonundan kendini sarkan kişi polis ve itfaiyeyi bir süre uğraştırdı. Şahsın kendini aşağıya atmasını engellemeye çalışan yetkililer uzun süre çaba gösterdi. Balkona çıkarak kendini balkondan atacağını söyleyen kişi daha sonra balkondan inerek evinin içine girerek bütün ışıkları kapattı. Şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde duran vatandaşlar olayı izlerken şahsın şov yaptığını belirtti. Şahsın balkondan atma serüveni cep telefonu kamerası ile çekildi.

Kaynak: İHA