Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü

Son Güncelleme:

Sarıkamış Harekatı'nın 99. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, "Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü" düzenlendi.

Sarıkamış Harekatı'nın 99. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, "Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü" düzenlendi.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Vali Kutlu Aktaş Spor Salonu'ndan başlayan yürüyüşe katılan şube müdürleri, sporcu, antrenör ve vatandaşlar, Türk bayrakları ve çeşitli pankartlar taşıdı.


Atatürk Anıtı önünde bitirilen yürüyüşün ardından katılımcılar burada bir dakikalık saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okudu.


Grup adına konuşan Cihangir Aslan, Sarıkamış şehitlerini anma ve anlama etkinliğini gençlerin yoğun katılımı ile gerçekleştirdiklerini belirtti. - Ağrı

Kaynak: AA