Şehidin Annesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gördüğü Rüyayı Anlattı
Şehidin annesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gördüğü rüyayı anlattı Cumhurbaşkanı, şehit ailesini telefonla aradıNİĞDE - Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 26 yaşındaki şehit Jandarma Uzman Çavuş Efe Osman Apaydın'ın babası Hasan Apaydın'ı telefonla arayarak isteklerinin olup olmadığını sordu.
Şehidin annesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gördüğü rüyayı anlattı
Cumhurbaşkanı, şehit ailesini telefonla aradı
NİĞDE - Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 26 yaşındaki şehit Jandarma Uzman Çavuş Efe Osman Apaydın'ın babası Hasan Apaydın'ı telefonla arayarak isteklerinin olup olmadığını sordu.
Şırnak'ta yaralanarak Gazi olup tekrar birliğine döndükten sonra 23 Nisan 2017 tarihinde Bestler - Dereler bölgesinde şehit olan 2 çocuk babası Jandarma Uzman Çavuş 26 yaşındaki Efe Osman Apaydın, babası Hasan Apaydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kendisini aramasından dolayı büyük mutluluk yaşadığını dile getirdi.
Hasan Apaydın; "Gece 24.00'da telefon çaldı ilk önce açmak istemedim. Cumhurbaşkanımız ile görüşeceksiniz dediler ama ben inanmadım. Cumhurbaşkanı 'Nasılsınız iyimisiniz' diyince sesini tanıdım çok heyecanlandım. Ben konuşurken eşiminde konuşmasını istedim. Eşim, oğlumun şehit olmadan önce Cumhurbaşkanımızı rüyasında gördüğünü söyledi. Şehidimizin çocuklarını sordu bizimle en yakın zamanda görüşmek istediklerini söyledi. 'Bir gece ansızın aradı' çok mutlu olduk. Hem hüzün, hem sevinç yaşadık. Benim bir oğlu dama var gerekirse o da vatanı için şehit olur. Oğlum şehit olalı bugün 6 ay oldu. AK Parti İl Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum." dedi.
Cumhurbaşkanını rüyasında gördü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı rüyasında gördüğünü gözyaşları içerisinde anlatan Ayşe Apaydın, "Cumhurbaşkanımız aradı, gördüğüm rüyayı anlattım. Oğlum şehit olmadan 2 ay önce evimize Cumhurbaşkanımız gelmiş. Sarıldım ben seni baba kadar, kardeş kadar seviyorum dedim. Sabah gelinimi aradım rüyamda gördüğümü anlattım gelinimde 'Anne devlet büyüğünün evimize gelmesi çok iyi bir şey' cevabı verdi. Hem mutluyum, hem acılıyım. Çünkü 6 ay bitti. Bir 'anne' demesini çok özledim. Ama vatan sağ olsun. Cumhurbaşkanımıza da sağ ol dedim, bayrağımız göklerden inmesin, toprağımız bölünmesin dedim o da 'Ezanlarımız susmasın' dedi inşallah dedim."diye konuştu.