Şile Belediyesi Operasyonunda Gözaltına Alınan 15 Kişi Tutuklandı
Son Güncelleme:
Şile Belediyesi'ne yönelik ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan 22 kişiden 15'i tutuklandı. Operasyon, CHP'li belediyelere yönelik daha önceki bir tutuklama sürecinin devamı niteliğinde.
(İSTANBUL) Şile Belediyesi'ne yönelik ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan 22 kişiden 15'i tutuklandı.
14 Temmuz'da Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ve 4 belediye yöneticisi, CHP'li belediyelere yönelik operasyonda tutuklanmıştı. 4 gün önce düzenlenen ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan 22 kişi bu sabah Kartal'da bulunan Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.
Gün boyu işlemleri devam eden 22 kişiden 2'si sağlık raporu nedeniyle serbest bırakıldı. Sulh Ceza Hakimliği 15 kişinin tutuklanmasına, 5 kişinin de adli kontrol ile serbest bırakılmasına karar verdi.
Kaynak: ANKA