Sivasspor'un Eski Futbolcularından Belediye Başkanı Ürgüp'e Ziyaret

Son Güncelleme:

Sivasspor'un eski futbolcuları, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü ziyaret etti.

Sivas spor'un eski futbolcuları, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü ziyaret etti.


Sivas Belediyesi'nden yapılan açıklamada, eski futbolcuların geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nin Sivas için büyük bir hizmet olduğunu belirterek, Başkan Ürgüp'e teşekkür ettikleri ifade edildi.


Belediye Başkan Doğan Ürgüp ise Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivaslı olarak herkesin en önemli değerlerinden birisi olduğunu belirtti.


Yapılan tesisin Anadolu'nun en büyük spor kompleksi olduğunu ifade eden Ürgüp, ilerleyen dönemlerde buraya spor salonu yapmayı planladıklarını da kaydetti.


Sivas'a ve Sivasspor'a hizmetlerinden dolayı heyete teşekkür eden Başkan Ürgüp, "Sporculara yönelik iş yapınca Sivas'ın eski sporcularını da unutmamak gerekiyordu. Her zaman hatırımızdasınız. Sivasspor adına sizlere minnettarız. Geçmişte Sivassporumuza, Türk sporuna çok önemli hizmetler verdiniz. Ben hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Bir dönem Sivasspor'un formasını giyen eski futbolcular Hikmet Kasap, İsmail Mut, Yusuf Tokuş, Faruk Serin ve Doğan Kutlu, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nin kente kazandırılmasından dolayı Ürgüp'e teşekkür etti.


Muhabir: Serhat Zafer


Yayıncı: Önder Felek - SİVAS

Kaynak: AA