Skrtel: "Kulüpte Çok Büyük Değişimler Oldu"

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel, kulüpte çok büyük değişimin yaşandığını ve heyecanlı bir şekilde yeni sezonu beklediklerini söyledi.

Skrtel, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamada, sezonun  başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini belirterek, "Kulüpte çok büyük  değişimler oldu. Taraftarlarımızın da çok hevesli olduklarını görebiliyoruz.  Kombineler tükenmiş durumda. Taraftarlarımızın ilgisine karşılık verip, bir an  önce sahaya çıkmak istiyoruz. İnanıyorum ki bu sene hep birlikte özel bir şeyler  başarabiliriz." diye konuştu.
Takımdaki herkesin aynı duyguya sahip olduğunu kaydeden 33 yaşındaki  oyuncu, "Yoğun geçen sezon öncesi çalışmalarından sonra herkes ilk maçı bekler.  Geneliyle bütün sezonu bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
Yeni sezon hazırlıklarına değinen Skrtel, hava şartlarından dolayı  çalışmanın kolay olmadığını dile getirdi.
Takım içindeki havanın güzel olduğunu ve oyuncular olarak  birbirleriyle şakalaştıklarını vurgulayan tecrübeli oyuncu, şunları kaydetti:
"Ortamın daha renkli hale gelmesi için de birbirimizle şakalaşıyoruz.  Bu esprili havayı oluşturduğunuz zaman zor şartlarla baş etmek daha kolay oluyor.  Roman Neustaedter ile çok fazla şakalaşıyoruz.  Geçen sezon Janssen ile çok  şakalaşırdık. Bu sene genç oyuncularla da çok fazla şakalaşabiliyoruz. Bu durum  takım içindeki ruhu gösteren, güzel davranışlar. Bu yüzden insanlar şakaları çok  ciddiye almamalı ve çok farklı yaklaşmamalı. Konuya belirttiğim açıdan bakmaları  daha doğru olur."


Kaynak: Skorer