Suçüstü Yakalanan Hırsız Adliyeye Sevk Edildi

Son Güncelleme:

Adıyaman'da, bir bakkal dükkanına girerek çaldığı sigaralarla polis tarafından suçüstü yakalanan hırsız, adliyeye sevk edildi.

Adıyaman'da, bir bakkal dükkanına girerek çaldığı sigaralarla polis tarafından suçüstü yakalanan hırsız, adliyeye sevk edildi.


Edinilen bilgiye göre, Y.Y. isimli şahıs, Eski Saray Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde bulunan bir bakkal dükkanının kepenginin anahtarlarını kırarak, içeriye girdi. Vatandaşlar tarafından fark edilen durum, polis ekiplerine bildirildi. Verilen adrese gelen İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş şube ekipleri, bakkal dükkanına giren Y.Y.'yi, çaldığı 40 paket sigarayla yakaladı. Yakalanan şahıs gözaltına alınarak, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İfadesi tamamlanan şahıs, daha sonra adliyeye sevk edildi.


Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA