Suriyeli Bebeğin Nasıl Geldiği Anlaşılamadı!

Son Güncelleme:

Suriye'nin Bab-El Hava Sınır Kapısı yakınındaki çadır kenten Türkiye'ye getirilen bebeğin, hastaneye kim tarafından ve nasıl geldiği belirlenemedi.

Dün saat 15.30'da meydana gelen saldırının ardından, yaralıların Türkiye'ye taşınması sırasında, kim tarafından nasıl getirildiği belirlenemeyen dört aylık erkek bebek, Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde sahipsiz kaldı. Bebeğin sağlık durumunu inceleyen ve tetkiklerini yapan hastane personeli, sağlıklı olduğunu ve yaralı olmadığını bildirdi.


Annesinin saldırıda öldüğü haberi üzerine hastane personeli tarafından karnı doyurulup uyutulan bebeğin yakınları, hastaneye gelerek annesinin yaşadığını ve Suriye sınırında olduğunu söyledi. Hastane personeli, bebeği annesiyle buluşması için yakınlarına teslim etti.

Kaynak: DHA