Suriyeli Keskin Nişancının Katil Zanlıları Yakalandı (2)
Son Güncelleme:
Suriyeli ŞÜPHELİLERDEN 3'Ü TUTUKLANDI Suriye yönetimi muhalifi ve keskin nişancı olarak bilinen Muhammed Salih'in, cinayet zanlısından 3'ü çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, eşi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Suriyeli ŞÜPHELİLERDEN 3'Ü TUTUKLANDI
Suriye yönetimi muhalifi ve keskin nişancı olarak bilinen Muhammed Salih'in, cinayet zanlısından 3'ü çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, eşi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye getirilen Abdulrazak Dakka, İbrahim Hallak, Anwar Hallak ile eşi F.R., Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Abdulrazak Dakka, İbrahim Hallak ve Anwar Hallak mahkemece tutuklanırken, F.R. ise serbest bırakıldı.
Kaynak: DHA