Suşehri'nde Öğrenci Servisi Şoförleri Bilgilendirildi

Son Güncelleme:

Suşehri İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrenci servisi şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Suşehri İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrenci servisi şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.


Suşehri Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Başçavuş Cesur Yurtoğlu, öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförlerinin araçlarının arkasında "dur" levhası bulundurulması gerektiğini ifade etti.


"Dur" levhasının, öğrenci biniş ve inişlerinde mutlaka kullanılması gerektiğini dile getiren Yurtoğlu, gereksiz yerlerde kullanıldığı takdirde ise trafik ekipleri tarafından sürücülere cezai işlem uygulanacağını belirterek


"Levha ışığının yanması durumunda, arkada bulunan diğer aracın durması gerekiyor. Özellikle öğrenci servis şoförlerinin bu levhayı kullanmaları gerekiyor. Yani uygulamak zorundalar" dedi.


Taşımalı eğitim yapan okullara öğrenci getiren minibüs şoförlerinin de sorunlarının dile getirildiği toplantıda, trafik polisi Ahmet Berk, araçlarda bulunması gereken evraklar ve malzemeler hakkında bilgi verdi.


Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol ve İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı da katıldı.


- SİVAS

Kaynak: AA