Tekirdağ Çorlu'da 5 Katlı Apartman Alev Alev Yandı

Son Güncelleme:

Tekirdağ Çorlu'da bulunan Reşadiye Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmanda çıkan yangın, geceyi gündüze çevirdi. Yangın, çatıdan başlayarak bitişikteki binaya da sıçradı. Apartmanda oturanlar, çocuklarını da alarak evlerinden dışarıya çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışması sırasında bir itfaiye eri yaralandı. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

5 katlı apartman alev alev yandı

TEKİRDAĞ - Tekirdağ Çorlu'da 5 katlı binada çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi.

Yangın sabah erken saatlerde ilçede bulunan Reşadiye Mahallesi Mandıracı 2'nci Sokak üzerindeki 5 katlı apartmanın çatısında çıktı. Rüzgarında etkisiyle büyüyen alevler kısa sürede bitişikteki binanın çatısına da sıçradı. Apartmanda oturanlar, kucaklarına çocuklarını da alarak evlerinden dışarıya çıktı. Yükselen alevler geceyi adeta gündüze çevirdi.

İhbar üzerine bölgeyi çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Alevler ekiplerin çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışması sırasında bir itfaiye eri ayağından yaralandı.

İtfaiye erine olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti. Yangının çakış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA