Tekirdağ'da Sosyal Medya Üzerinde Kendisini Jandarma Personeli Olarak Tanıtan Şüpheli Yakalandı
Son Güncelleme:
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, sosyal medya üzerinde jandarma teşkilatının imajını kötü bir şekilde sergileyen paylaşımlar yapan ve jandarma kıyafeti giyerek araçları durduran şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Tekirdağ'da sosyal medya üzerinde kendisini jandarma personeli olarak tanıtan ve jandarma kıyafeti giyerek araç durduran şüpheli yakalandı.
SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARIYLA YAKAYI ELE VERDİ
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir sosyal medya hesabında jandarma teşkilatının imajını ve kıyafetini kötü bir şekilde sergileyen paylaşımlar yapıldığı tespit edildi.
KENDİSİNİ "JANDARMA" OLARAK TANITMIŞ
V.A'nın sosyal medyadan kendisini jandarma olarak tanıttığı, jandarma kıyafeti giyerek araçları durdurduğu videoları paylaştığı belirlendi.
İFADE SONRASI SERBEST BIRAKILDI
Adresi belirlenen şüpheli, yapılan operasyonla gözaltına alındı. Jandarma tarafından ifadesi alınan V.A. daha sonra serbest bırakıldı
Kaynak: AA