Tekirdağ Emniyet Müdürü Yılmaz Açıklaması
"Çocukların, resmi ortamda sanki suçluymuş gibi bulunmasını istemiyoruz" dedi.
Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz,
"Çocukların, resmi ortamda sanki suçluymuş gibi bulunmasını istemiyoruz" dedi.
Yılmaz, il emniyet müdürlüğü binasından Çiftlikönü Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Büro Amirliği binasına taşınan Çocuk Şube Müdürlüğünün açılışında AA muhabirine yaptığı açıklamada, emniyet müdürlüğü binasına her gün çeşitli hizmetler nedeniyle çok sayıda vatandaşın geldiğini söyledi.
Fazla kalabalıkta çocukların ön plana çıkmalarını istemediklerini ifade eden Yılmaz, "Çocukların, resmi ortamda sanki bir suçluymuş gibi bulunmasını istemiyoruz. O nedenle çocuk şubenin merkez binadan ayrı olmasında fayda var. Bu binamızda daha önce Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Büro Amirliği bulunuyordu. Onları merkez binaya taşıdık" dedi.
Yılmaz, daha sonra açılışı yapılan şubeyi gezerek, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Ardından açılış pastasını basın mensuplarının kesmesini isteyen Yılmaz, bir muhabirin fotoğraf makinesini eline alarak, etkinliği fotoğrafladı.
- TEKİRDAĞ