Tekirdağ Hırsıklık Zanlıları Jandarmanın Takibi Sonucu Yakalandı

Son Güncelleme:

Tekirdağ'da, bir köydeki ağıla girerek 45 adet küçükbaş hayvanı kapalı kasa kamyonete yükleyerek çaldıkları iddia edilen 4 kişi, jandarmanın takibi sonucu yakalandı.

Tekirdağ'da, bir köydeki ağıla girerek 45 adet küçükbaş hayvanı kapalı kasa kamyonete yükleyerek çaldıkları iddia edilen 4 kişi, jandarmanın takibi sonucu yakalandı.


Tekirdağ merkeze bağlı köylerde yaşanan küçükbaş hayvan hırsızlıkları nedeniyle çalışma yapan Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,daha önce küçükbaş hayvan hırsızlığına karıştığı belirlenen 77 DC 791 plakalı kapalı kasa kamyoneti ve sahibi olduğu belirlenen A.T.?yi teknik takibe aldı.Teknik takip sonucu kamyonetin sürücüsünün İstanbul istikametine gittiği belirlendi.Sabaha karşı jandarma ekipleri, kamyoneti fark etti ve durdurmak istedi. Jandarmanın 'Dur' ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı.Ayrıca kamyonete 34 VA 8255 plakalı hafif ticari aracın da öncülük ettiği belirlendi.Takip sonucu Marmara Ereğlisi ilçesi Sultanköy Beldesi girişinde içinde AT. ve M.A.?nın bulunduğu kamyonet, biraz ileride de bunlara öncülük yaptığı belirlenen içinde R.T. ve M.D.?nin bulunduğu hafif ticari araç durduruldu.4 şüpheli gözaltına alınırken, kapalı kasa kamyonetin içinden 45 adet küçükbaş hayvan çıktı.


4 şüpheli, hayvanları çalmadıklarını, hayvan tüccarı ve iş adamı olduklarını söyledi.Küçükbaş hayvanlara el konulurken, şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Kaynak: DHA