Tokat İnşaat İşçisi Ölü Bulundu

Son Güncelleme:

Tokat'ta dün akşamdan beri kendisinden haber alınamayan 37 yaşındaki Fuat Bozarslan, bir inşaatın girişinde ölü bulundu.

Tokat'ta dün akşamdan beri kendisinden haber alınamayan 37 yaşındaki Fuat Bozarslan, bir inşaatın girişinde ölü bulundu.


Kent merkezi Yeşilırmak Mahallesi, Bosna Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatın önünde yerde yatan bir kişi olduğunu görenler durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz yatan kişinin öldüğünü belirledi. Polis tarafından yapılan incelemede ölen kişinin kente inşaatta çalışmaya gelen ve çalışma arkadaşları tarafından dün akşamdan bu yana kayıp olarak aranan Diyarbakır Lice nüfusuna kayıtlı Fuat Bozarslan olduğu belirlendi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonrası ceset otopsi için Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bekar olduğu öğrenilen Bozarslan'ın inşaattan atlayarak yaşamına son verdiği ihtimali üzerine duruluyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA