Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Kırbaç."Önemli Olan Sınıf İçindeki Öğrenciye İnmek ve Okullarımızı...
"Önemli olan sınıf içindeki öğrenciye inmek ve okullarımızı öğrencilerimizin severek gelebilecekleri güzel mekanlara dönüştürmektir" dedi.
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç,
"Önemli olan sınıf içindeki öğrenciye inmek ve okullarımızı öğrencilerimizin severek gelebilecekleri güzel mekanlara dönüştürmektir" dedi.
Bir süre önce Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Kırbaç, Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Of Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, Of İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Gündüz'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Okullara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Kırbaç,
"Yapılan bütün çalışmalar okul müdürlerimizin okullarında yapacakları çalışmaların kalitesini artırmak içindir. Okul müdürlerimizi seviyor ve önemsiyoruz. Öğretmenlerimizin moral motivasyonlarını yüksek tutmalıyız. Kariyer basamakları beş basamak olarak tespit edilmiştir. Önemli olan sınıf içindeki öğrenciye inmek ve okullarımızı öğrencilerimizin severek gelebilecekleri güzel mekanlara dönüştürmektir" dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Okullar Hayat Olsun Projesi"nin başlatıldığını belirten Kırbaç, "Artık okul çevresindeki insanların uğrak yeri, kitap okudukları, bilişim teknolojilerini kullanabildikleri yerler olmalıdır. Mümkün olan okullar kütüphanelerini ve bilişim sınıflarını halkın kolay ulaşabilecekleri yerlere kurmalıdır. Bu gün burada çok güzel çalışmalara tanıklık ettik. Mülki amir, kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte neler başarabilecekleri örnek çalışmalar gördük. Bu çalışmaların diğer il ve ilçelerle paylaşılması gerekir" diye konuştu.
Of Anadolu Lisesi'nde sınıfları da ziyaret eden Kırbaç, öğrencilerle sohbet etti.
- TRABZON