Trabzonspor'u Ateşli Bir Roma Bekliyor
Avrupa Ligi'ndeki liderlik maçına Lazio cephesi şimdiden bileniyor.
Lig'de 5 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Lazio'da Trabzonspor maçı çıkış olarak gözüküyor. Zorlu maça daha 1 haftadan fazla süre olmasına karşın Lazio'nun Senegalli forveti Keita, bordo-mavili ekibe gözdağı verdi.
12 Aralık'ta UEFA Avrupa Ligi J Grubu mücadelesinde Trabzonspor'u ağırlayacak olan İtalyan ekibinde Balde Diao Keita, "Zor bir mücadele olacak. Onlar kazanmak için ellerinden geleni yapacak. Gerçekten iyi bir takım. İyi bir maç olmasını bekliyoruz. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız" ifadelerini kullandı.
"Trabzon'a gitmeden görüntüleri izlemiştik"
Trabzon'daki maçta, taraftarın yarattığı çok sıcak bir stadyum ortamı bulduklarını söyleyen Keita, "Trabzon'a gitmeden önce bize bazı görüntüler izletmişlerdi oynadıkları maçlara ilişkin ve orada ne kadar ateşli bir taraftar grubunun olduğunu görmüştük. Bunu bilerek gitmiştik oraya. Trabzonsporlu futbolcular da buraya, Roma'ya geldiklerinde, çok sıcak, ateşli bir stadyumla karşılaşacaklar. Taraftarın bize büyük katkısı olacak" diye konuştu.
Liderlik mücadelesi
Serie A'daki kötü gidişatını sürdüren başkent ekibi Lazio, halihazırda grupta Trabzonspor'un koruduğu liderliğe oturmak için mücadele verecek. Gruptan çıkmayı garantilemiş iki ekipten Trabzonspor'un 13 puanı, İtalyan ekibinin ise 11 puanı bulunuyor.