Ünlü Tiyatrocu Veysel Diker Belediyeyi Ziyaret Etti

Son Güncelleme:

Ekranların unutulmaz dizisi "Avrupa Yakası'nda" Tacettin rolü ile gönüllerde taht kuran ünlü tiyatrocu Veysel Diker Gemlik Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ekranların unutulmaz dizisi " Avrupa Yakası'nda" Tacettin rolü ile gönüllerde taht kuran ünlü tiyatrocu Veysel Diker Gemlik Belediyesi'ni ziyaret etti.


Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak ile sohbet eden Veysel Diker, gönlünde yatan Bursa ve Gemlik sevgisinin bir başka olduğunu vurguladı. Bursa ve Gemlik'e çok sık geldiğini bildiren Diker, "Çok hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Her gelişimde daha fazla şaşırıyorum" dedi.


"Deniz Kuşu" seferlerinin Gemlik'e itibar kazandırdığını anlatan Diker, belediyenin sosyal ve kültürel faaliyetlerini de yakından takip ettiğini ifade ederek, "Gemlik Belediyesi sadece alt yapı ve yatırımlarıyla değil, kültür ve sanat alanında yaptığı çalışmalarla da takdir topluyor" dedi.


Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak, Türk zinemasının yaşayan efsanesi Eşref Kolçak'ın ardından ünlü tiyatrocu Veysel Diker'i de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA