Uşak Sportif Deplasmanda Galibiyet Hedefliyor
Uşak Sportif Genel Menajeri Erdoğan "Tofaş maçından galip gelmek istiyoruz."dedi.
Uşak Sportif Genel Menajeri Fatihan Erdoğan, Beko Basketbol Ligi'nde yarın deplasmanda karşılaşacakları Tofaş'ı yenerek sıralamadaki yerlerini korumak istediklerini söyledi.
Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aliağa Petkim galibiyetinin ardından çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirterek, deplasmanda oynayacakları Tofaş maçını kazanmak istediklerini söyledi. Deplasman maçlarının zor olduğunu hatırlatan Erdoğan, "Emre'nin sakatlığı devam ediyor. Onun dışında her şey yolunda. Maça iyi hazırlandık. Galip gelip sıralamadaki yerimizi korumak istiyoruz. Tofaş maçını kazanmamız halinde ligi 4. ya da 5. bitireceğimizi düşünüyorum. Rakibimiz güçlü, ancak biz de iyi oynuyoruz. Zor bir maç olacak" dedi.
Beko Basketbol Ligi'nin 23. haftasında Tofaş ve Uşak Sportif yarın Bursa Atatürk Spor Salonu'nda saat 17.00'de karşılaşacak. - Uşak