Uşak'ta Teröre Tepki Yürüyüşü

Son Güncelleme:

Uşak'ta sosyal medya aracılığıyla bir araya gelen yaklaşık 200 kişi son dönemlerde artan terör olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi.

Uşak'ta sosyal medya aracılığıyla bir araya gelen yaklaşık 200 kişi son dönemlerde artan terör olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi.


Uşak Şehit Aileleri Derneği ile bazı şehit ailelerinin de destek verdiği yürüyüşe katılan yaklaşık 200 kişi ellerindeki Türk bayraklarıyla terör saldırılarını kınadı. Belediye önünde toplanan grup sloganlar atarak ismet paşa caddesi üzerinden kent meydanına kadar yürüdü. Yürüyüş sonrası şehitler anısına saygı duruşunda bulunana ve İstiklal Marşı okuyan grup basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.


Kent meydanında artan bir konuşma yapan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şakir Çakır, artan terör saldırılarına dikkat çekerek, hain saldırıların amacına ulaşamayacağını söyledi. Teröre karşı herkesin duyarlı olması gerektiğini de ifade eden Çakır, "Son dönemlerde saldırılar sistemli bir şekilde arttı. Bu hain saldırılarda onlarca vatan evladımızı şehit verdik. Terör örgütü ve onun işbirlikçileri asla amaçlarına ulaşamayacak. Bizler ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumaya ve savunmaya devam edeceğiz. Bu uğurda şehit olan askerlerimizi ve polislerimizi Allah'tan rahmet diliyoruz. Onların bize emanet olarak bıraktığı bu vatanı sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA