Uyuşturucu Çeteleri Çatıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Son Güncelleme:

Adana'da, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 30 yaşındaki Ramazan Aktaş ölürken 3 kişi de yaralandı, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Olay, dün akşam merkez Seyhan İlçesi'nin Barbaros Mahallesi'nde Eminağa Caddesi üzerinde meydana geldi.


İddiaya göre, uyuşturucu ticareti yüzünden iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada dört kişi yaralandı. Yaralılar götürüldüğü Adana Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, uyuşturucu suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunan R.A., doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, katil şüphelisi olarak 26 yaşındaki M.E'yi suç aleti tabanca ile birlikte yakaladı. Eroğlu, iki grup arasında uyuşturucu ticareti yüzünden çatışma çıktığını itiraf etti.


Bu arada çatışmada ölen R.A.'nın yakınları ise gözaltına alınan M.E.'nin evini ateşe verdi. Yanan ev kısa sürede söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.


Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA